Bella Thorne

El Neciklopedio
Jump to navigation Jump to search

"Bonvolu NEPRE NE diri ion pri tiu ĉi temo!"

~ Junulo

Bella Thorne esas un actresso, kantatoro, foto-modello kae dansero de l' Usono. Ella nascetis li 8-im de octobre 1997 in Penisvalo quame Annabella Avery Thorne.

Personal vive

Dosiero:Th.gif
299x299px

Bella Thorne nascetis in Penisvalo in li federala stato Florida. Thorne konfessetis que ella suffras de l' maladio dislexio. Hodie ella habitas in Los Angeles. Thorne havetis suan unesiman rolon quiel actoresso in li anno 2003. In li anno 2011 ella publicatis suan unesiman kanzonon sur kompacta disco. Ja quiel infanto Thorne essetis activa quiel foto.

Filmografie

Filmo
Anno Titulo Rolo Notes
2003 Studunto MC Sideline
2007 Craw Lake Julia kurta filmo
Fina Venko Sue
Blinda Gardisto Annabella
Théophile Cart Claire Sue (Belajn promenadojn !)
2009 Water Pills Psych Out Girl kurta filmo
Formaldehido Angela Smith (bonan dimanĉon,)
2010 One Wish The Messenger
Rasputin Sarah Patterson
2012 Freneza sciencisto Avalon Greene Televisiona filmo
Zenono de Elajo ella self Documentation
2014 Brazila Esperanto-Ligo Hilary "Larry" Friedman
Alexander Gofen Celia Rodriguez
Moskvo Cammy Cahill
2015 Theodor Herzl Madison Carter
Unesko Laura (Karaj Geamikoj) Voco
Amiko Belle Jones
Feko Hazel
Home Invasion Jamie
Homeranismo Gerda Voco; Productiono finita
Pet High: The Movie Amanda Productiono finita


Television
Year Title Role Remarcoj
2006 Entreprenisto Kid "I Wanna Be Sedated" (Mi ne povas partopreni sed multe pensas pri vi)
2007 The Graduate Young Taylor Swift "The Case of the Franks" (Belajn promenadojn!)
2007–08 Kiu Margaŭ Darling Periodica rolo [1]
2008 Okcidentalo Angela Ferilli "Stand Alone by Me" [2]
2008 M Ruthy Spivey Chef rol
2009 Instruisto Annie "Practice What You Preach" [3]
2009 Menso Emily "Pilot" [4]
2010 Saskvaĉo Tancy "Teenie" Henrickson Recurring role (SES)
2010 Viko Nancy Lukey "Max's Secret Girlfriend" [5]
2010–13 Shakira Centro por Erotiko kaj Diboĉado Chefa rolo
2011 Google "Charlie Shakes It Up" (Tekstas konata onidiro: perforto generas perforton.)
2011 Prago Herself "Adventures in Dogsitting" [6]
2014 Phineas and Ferb Brigitte Voico; "Night of the Living Pharmacists " (Paco generas Pacon)
2014 CSI Hannah Hunt "The Book of Shadows"
2014 Neciklopedio:Ĝenu Neciklopedion por pruvi vidpunkton Delaney Shaw "How Did We Get Here?" (Kiel ŝajnas al vi, kara samideano?)
"What I Did For Love" [7]
2015 KC Bayle "Spy-Anoia Will Destroy Ya"
2015 Scarlett Johansson Nina Patterson "Red Roses" (Se ni volas Pacon, ni devas prepari nin por ĝi)
2015 Familio Paige Chefa-rolo
Internet
Anno Titulo Rolo Remarcoj
2009 Litovio Wendy Cardinala rolo; Internet-serio
2010 My Day. My Life ella self Documentation sur Teen internet-págine

Discografie

Singul disces

  • 2011: Watch Me [8]
  • 2011: Bubblegum Boy [9]
  • 2012: Fashion Is My Kryptonite (Senlace batali por Paco)
  • 2013: Contagious Love (Ni tre ŝatus koni vian opinion.)
  • 2014: Call it Whatever

Premioj kaj omaĝoj

  • 2009 Young Artist Award quiel maxa bona actresso in unu rolo secundaria in unu serio de televisiono (afiŝu vian komenton.) * 2011 Young Artist Award quiel maxa bona actresso in un chefa rolo in unu serio de televisiono (agrablan legadon!) *Estas urbo en ŝtato Vaŝingtono, Usono, nomita omaĝe al ŝi.

Referencoj

  1. Kiel kutime mi informis kelkajn homojn pri tiu chi stagho.
  2. Por malaboni de ĉi-tiu informbulteno, bv prefere peti la administranton.
  3. Saluton, kara.
  4. Kiel trovi Pacon en nia mondo ĉe tiom da suferado?
  5. Ni deziregas Pacon, sed kiel la homaro sukcesos atingi ĝin ĉu la amaskomunikiloj senĉese raportas pri multnombra, tragedia okazaĵo?
  6. Tamen ĉu oni anstataŭigu la vorton perforto per Paco?
  7. um epoko de iuj ajn malfacilecoj kaj kruelaĵo la homoj serĉas helpon por alfronti batalojn, ĉu interne de si mem aŭ ekstere.
  8. Do jen la kerna demando: kiel eblas al ni plenumi tion?
  9. Por pli bona kompreno pri tiu propono, ni plezure invitas Vin konatiĝi kun tiu artikolo.


pt:Bella Thorne